Kini Waze sudah menerima sokongan Apple Music!

Waze telah menambah sokongan untuk Apple Music pada Pemain Audionya, membolehkan pengguna mengakses langganan muzik mereka dari dalam app.

Waze menambah Pemain Audio pada aplikasinya pada tahun 2021, dan secara beransur-ansur telah menambah lebih banyak perkhidmatan kepadanya dari masa ke masa. Pada hari Selasa, alat navigasi milik Google akhirnya menambah Apple Music pada jadual.

Integrasi ini bermaksud bahawa pelanggan Apple Music boleh menyambungkan akaun mereka ke Waze, dan kemudian dapat mengawal main balik muzik dari dalam aplikasi Waze itu sendiri. Ini menjimatkan pengguna daripada perlu menavigasi jauh dari antara muka peta utama untuk membuat perubahan pada apa yang mereka dengar, meminimumkan bahaya mengganggu pemandu.

“Kami teruja untuk bergabung dengan Apple Music untuk membawa pelanggan Apple Music lagu mereka semasa memandu dengan Waze pada iPhone,” kata Blog Waze.

Ketibaan Apple Music menyusul selepas beberapa perkhidmatan muzik, podcast dan buku audio lain yang telah disokong. Senarai itu termasuk Audible, Deezer, NPR, iHeartRadio, Pandora, YouTube Music, Amazon Music dan lain-lain.

Waze adalah percuma untuk dimuat turun bagi iOS, memerlukan iOS 13.0 atau lebih baharu dan storan 146.9MB.

Sumber :

Owen, M. (2022, May 24). Waze adds Apple Music Support for iphone users. AppleInsider. Retrieved May 25, 2022, from https://appleinsider.com/articles/22/05/24/waze-adds-apple-music-support-for-iphone-users

Kak Mas

Kak Mas

Love to share anything about technology and tazkirah. A good baker too!

Have any thought? Leave a Reply...

Popular Post
Trending
Site Visitor
  • Today's visitors: 12
  • Today's page views: : 12
  • Total page views: 9,669
%d bloggers like this: