Search
Close this search box.

Ini cara saya dengar YouTube di iOS dengan skrin terkunci secara percuma

cara dengar YouTube Premium free

Ramai orang yang tak mampu bayar YouTube Premium. Saya tahu benda ni. Tapi teringin nak rasa macam mana YouTube Premium tu. Betul tak? Tambah-tambah yang pakai iPhone.

Kali ini saya nak kongsikan secara ringkas sahaja, macam mana saya dengar YouTube di iOS dengan skrin terkunci secara percuma. Jom tengok.

Cara-cara dengar YouTube dengan skrin terkunci secara percuma

1. Buka Google Chrome di peranti iOS anda

2. Masukkan link ini https://m.youtube.com

3. Cari lagu yang anda ingin dengari

4. Buka full page

5. Tekan lock screen

6. Nyalakan screen dan tekan butang play

Kalau dah berhasil bagitau saya ye? Kalau tak berhasil sila cuba lagi di peranti yang lain.


Anda mungkin berminat

Ismet Fitri

Ismet Fitri

Seorang Digital Marketer, Website Designer, Graphic Designer, dan Video Editor yang mempunyai 5 tahun pengalaman dalam bidang pemasaran digital. Berkeupayaan untuk membangun laman web berunsur e-dagang, blog dan korporat. Founder of cikgungaji.com dan peminat teknologi.

Have any thought? Leave a Reply...

Popular Post
Trending
Site Visitor
  • Today's visitors: 1
  • Today's page views: : 1
  • Total page views: 12,701